30.1.08

Livstegn


Nej, bloggen er ikke død. Den er blot flyttet...til et rækkehus i forstaden! Eller rettere: Det er blogmesteren. Så den har stået på en del pizzaer (sorry, Mogens), hotdogs og middage hos familien, mens der blev malet, ordnet gulve, praktiske ting - og flyttet ikke mindst.

Men nu er vi her, på plads og alting (sådan da). Og med gang i køkkenet (retro cool 1950s style? - døm selv!). Har lavet bøffer og drukket Brunello, minestrone og 'eksotisk salat med røget laks'. Kendte klassikere med andre ord. På den lille tavle har jeg netop skrevet en plan for den næste uges gang i køkkenet. Stay tuned.

Etiketter: , , , , , , , ,

4 Comments:

Anonymous Anonym said...

Tillykke med det nye domicil! Pizza kan skam være godt nok engang imellem. Jeg spiser det selv af og til. Og Flyttemaden(R) har endnu ikke filial i Risskov ... Cool køkken. Store skabe! Mogens, Madkultur

31/1/08 17:50  
Blogger Anders said...

Tak!

Mange og høje skabe, men desværre ikke særligt dybe. Vi har måttet tænke kreativt for at få plads til helt almindelige ting...bl.a. parkeret de store tallerkner i stuen sammen med en del skåle og fade...anyway, lille problem, her er herligt! :-)

31/1/08 20:37  
Anonymous Anonym said...

Jeg er irriterende misundelig på jeres lækre lækre køkken. Det er lige nøjagtigt cool!
Tak for en herlig blog. Jeg har testet diverse opskrifter og idéer og er begejstret.
Glæder mig til mere :-)
vh. Mir

27/2/08 19:00  
Blogger Anders said...

Tak for dén kommentar - det luner, gør det!

Og ja, fint køkken, billedet gør det dog noget mørkere, end det faktisk er, men cool - det er det!

/Anders

27/2/08 20:01  

Send en kommentar

<< Home