13.1.08

Pastinak-æblesuppe


Det var min svigermor, der bød på denne cremede sag en efterårsdag. Det skulle efterprøves! Hun skræller såmænd bare det hele og koger i vand med en terning og blender med fløde. Og det er sådan set godt nok, men du kan da også lige starte med et par skalotteløg i tern i lidt smør, så tilsætte pastinak, kartofler (det er der også i originalen, selvom det ikke fremgår af titlen) og æble i stykker og så hælde god fond på. Æblerne må gerne være syrlige madæbler. Kog grøntsagerne møre og blend så med lidt fløde og smag til med salt, peber - og evt. lidt citronsaft. Æblernes lidt skarpere smag står virkelig godt til de runde, søde pastinakker. Endnu en blendet suppe er hermed lagt på bloggen - men det er også stadig koldt derude! :-)

Etiketter: , , , , ,

2 Comments:

Blogger Mikkel H. Nielsen said...

Hej Anders

KOm lige forbi, fed side og kombinationen af mad og vin holder. Virkelig god læsning. Har smidt et link til dig på www.winewhynot.blogspot.com

Venlig Hilsen

Mikkel N./Aalborg

22/1/08 22:53  
Blogger Anders said...

Mange tak for kommentaren, Mikkel.

Det er bestemt også en interessant side, du har dig. Jeg vil kigge forbi og lære og læse mere om god vin!

24/1/08 20:48  

Send en kommentar

<< Home