Torskerogn
Også kendt som torskerognsbukser. Torskerogn er i sæson netop nu og smager brandgodt. Koges indpakket i madpapir ca. 20 minutter i saltet vand. Kogetiden afhænger meget af størrelsen, så hold øje med rognen. Køles af og skæres i skiver, hvorefter de steges sprøde på panden i lidt smør.
Vi serverede torskerognen med friskpresset citron, ovnkartofler og en mild hvidløgsdressing af creme fraiche. Torskerogn er også godt på rugbrød. Frisk torskerogn smager i øvrigt langt bedre end den dåsetorskerogn, mange kan huske fra barndommens madpakker...
Etiketter: hvidløg, kartofler, Torskerogn
2 Comments:
Den som rognen åbne, den spise den. Husker du dette motto fra 1995? Jeg er faktisk også begyndt at spise rogn igen efter mange års afhold...
Jeg husker det meget tydeligt. Og ikke for noget godt. Ingen åbnede en dåse af samme årsag :-)
Send en kommentar
<< Home