16.1.07

Torskerogn


Også kendt som torskerognsbukser. Torskerogn er i sæson netop nu og smager brandgodt. Koges indpakket i madpapir ca. 20 minutter i saltet vand. Kogetiden afhænger meget af størrelsen, så hold øje med rognen. Køles af og skæres i skiver, hvorefter de steges sprøde på panden i lidt smør.

Vi serverede torskerognen med friskpresset citron, ovnkartofler og en mild hvidløgsdressing af creme fraiche. Torskerogn er også godt på rugbrød. Frisk torskerogn smager i øvrigt langt bedre end den dåsetorskerogn, mange kan huske fra barndommens madpakker...

Etiketter: , ,

2 Comments:

Blogger Karen said...

Den som rognen åbne, den spise den. Husker du dette motto fra 1995? Jeg er faktisk også begyndt at spise rogn igen efter mange års afhold...

16/1/07 21:22  
Blogger Anders said...

Jeg husker det meget tydeligt. Og ikke for noget godt. Ingen åbnede en dåse af samme årsag :-)

16/1/07 21:27  

Send en kommentar

<< Home