80'er mad
Hakkebøf som tournedos (inspiration herfra), hasselbackkartofler, whiskysauce og tzatziki. På flere fronter 'The very best of the eighties'.
Vi manglede vel kun avocadoer med rejer til forret og chokolademousse til dessert, så havde det været komplet.
Vi manglede vel kun avocadoer med rejer til forret og chokolademousse til dessert, så havde det været komplet.
Etiketter: 80'erne, hakkebøf, kartofler, tournedos, tzatziki, whiskysauce
3 Comments:
http://www.hotel-himmelbjerget.dk/
Jeg tror, at min anonyme læser hentyder til en fælles 'gastronomisk' oplevelse på Hotel Himmelbjerget.
Her kan man i hvert fald få tournedos med udtalt 's'. Og temmelig retroagtig mad uden intention om at være retroagtig. Jeg fristes dog til at skrive, at maden på Himmelbjerget ikke i særlig grad er fra 1980'erne. Vi er snarere til familiefest omkring 1960 :-)
Hvad drak man i 80´erne
Send en kommentar
<< Home