Æbleskiver
Æbleskiver er ikke små frosne knolde, der kommer ud af en pose fra et firma, der laver discount-forårsruller. Det er noget, man laver selv. Frk. Jensen viser vejen til den rette oplevelse, hvor du både kan smage kærnemælk, citron og kardemomme. Tror i øvrigt jeg må prøve at lave nogle helt 'rigtige' med æble i midten, inden december er omme.
5 Comments:
Uhm, rigtige æbleskiver! Det er godt nok længe siden, jeg har spist sådan nogle. Kan huske, at min mormor altid lavede en masse af dem, og så gjaldt det om at spise flest :) Det er dog flere år siden hun også gik over til de frosne. Øv... Måske man skulle tage at bage nogle selv - har faktisk hende frøken Jensen stående i reolen.
Nåå nej, man ejer jo ikke en æbleskivepande...
Det skulle du bestemt. Det smager helt, helt anderledes.
149,- står en fornuftig æbleskivepande af støbejern i hos den lokale isenkræmmer. Men du kan med garanti finde en aflagt mormor-model i en genbrugsforretning til langt under det halve.
Så er der ikke flere undskyldninger ;-)
Hmmm, ja, du siger jo noget. Må kunne finde sådan en tingest som genbrug - har fx kun givet 10 kr for min blinis-pande ;)
Og jeg kan bestemt kun komplimentere æbleskiverne, da jeg var tilstede under indtagelsen...
De smagte jo som min mors!!!
Andrea
Tak, Andrea! Større kompliment findes næppe :-)
Send en kommentar
<< Home