Græskarrisotto med chorizo
Det her er genialt. Og det er ikke engang min egen idé ;-). Derimod er det min anden anbefaling af det nyeste nummer af bladet "Mad og venner" - på samme dag! Det er side 28 og 76, og den ret er en perle. Som den slags ofte er, er prikken over i'et så lige til, at det gør helt ondt.
Du laver såmænd en risotto på vanlig vis, men mod slutningen tilsætter du græskarmos (bagt og eventuelt blendet). Risottoen bliver en smule sød heraf. Og får en meget, meget fyldig smag. Og fantastisk farve. Små sprødstegte fyrige chorizo-pølser til. Vi tilsatte også persille, og jeg vil overveje chili også næste gang. Men i udgangspunktet er der tale om en genialitet. Tak!
Du laver såmænd en risotto på vanlig vis, men mod slutningen tilsætter du græskarmos (bagt og eventuelt blendet). Risottoen bliver en smule sød heraf. Og får en meget, meget fyldig smag. Og fantastisk farve. Små sprødstegte fyrige chorizo-pølser til. Vi tilsatte også persille, og jeg vil overveje chili også næste gang. Men i udgangspunktet er der tale om en genialitet. Tak!
0 Comments:
Send en kommentar
<< Home