Dagens fisk IV: kuller på sauterede tomater
Vi har fået denne ret to gange på en uge; begge gange med glade og mætte gæster, så jeg betragter den som en succes. Varm en sauterpande op og sauter kort to fed hvidløg i tynde skiver i olivenolie. Tilsæt så flotte og fuldmodne, friske tomater skåret i stykker. De skal være kødfyldte og dybtrøde (vintertomater kan på ingen måde bruges). Efter 1-2 minutter hældes du lidt hvidvin ved samt salt og peber. Så kommer vi til fisken; har som skrevet brugt kullerfileter, men anden flot og frisk hvid fisk vil fint kunne bruges. Fileterne kommes oven på tomaterne, salt, peber og lidt citronsaft ovenpå, og så låg på. Fisken dampes 5 minutter, mens tomaterne, vinen og saften fra fisken bliver til en herlig sauce. Smag til og server med friske, dampede grøntsager og gerne brød til at suge saucen med. Hvidvin i glasset.
2 Comments:
Her smagte vi for første gang kuller - fin fisk med en god smag og flot, hvidt kød.
De fint krydrede, sauterede tomater og de allerfriskeste grønsager, her hvide og "rigtigt gule" gulerødder, blomkål samt nye kartofler passede perfekt sammen. Prøv det bare!! Det smager RIGTIG GODT!
Tak! Ja, den her fiskeret, er jeg rigtig godt tilfreds med. Så nem, så stor smag.
Send en kommentar
<< Home