18.7.07

Dagens fisk: stegte sild


I sommerhuset handler det om at slappe af... Og spise fisk. 'Onkel Aages fisk fra Skagen er sagen!'. Så vi spiser ikke meget andet. Rødspætter der spræller længe i posen og vidner om, at det her er frisk fisk, så det basker: helt bogstaveligt. Frokostfiskebord der ingen ende vil tage. Og simple og lækre måder at tilberede 'dagens fisk' på. Tilbehøret er friske grøntsager fra vejkanten, resultatet godt og stemningen høj! 10 sild for 30 kroner giver kun halvanden krone per filet!! Det er herligt for sildefans. På billedet ses første kuld stegte sild på panden: hiv skindet af, vend fileterne i mel med salt og peber, steg i smør og server med det samme med citron på rugbrød. Eller med nye kartofler. Eller kartoffelsalat. Eller læg i eddikelage (eddike, vand, sukker, salt, peber, laurbær) og nyd til frokosten.