I dag er det bloggens fødselsdag...
...Hurra! Hurra! Hurra!
"Spis Ordentligt" har et år på bagen. Jeg håber, at kunne holde den gastronomiske fane højt i mange flere år :-)
Tak fordi I læser med!
Etiketter: fødselsdag
En blog om mad og måltider. Vin og restauranter. Madlavning i særdeleshed. Og måske livet i almindelighed.
Etiketter: fødselsdag
5 Comments:
Tillykke med bloggens fødselsdag, men kommer, der ikke lige et par fødselsdagsopskrifter?? Eller bloggen ønsker sig måske nogle i fødselsdagsgave:)
Tak!
...Fødselsdagen fejres faktisk ikke på nogen særlig måde, så ingen fødselsdagsopskrifter denne gang :-(
Tillykke! Four more years!
Tillykke med dagen! Alice B. Toklas angiver en glimrende chokolade, som Røde Kors' nonner lavede for de sårede i Nîmes under anden verdenskrig – den er også yderst anvendelig i fredstid og til fødselsdage:
100 gram chokolade pr. liter mælk, bring det i kog, lad det småkoge en halv time og pisk i det i fem minutter.
Man kan sikkert sagtens servere samme Toklas' legendariske hash-brownies til chokoladen, men måske er det lige i overkanten til en etårs-fødselsdag!
Mogens, Madkultur
- et forsinket til lykke kan vel gå an?
Har netop fulgt op på sommerens forsømte læsning og nydt idérigdommen og kreativiteten. Selvom lækker frokost ER indtaget kommer appetitten hurtigt med dine lækre fotos og gode opskrifter. Der bliver nok severet risotto her i morgen :-) Held og lykke med bloggen i mange år fremover!
Send en kommentar
<< Home