Rødvinsrisotto m/ østershatte
Risotto er og bliver en 'all time favourite'. Til denne rødvinsrisotto, skal du stort set følge grundopskriften. Erstat dog løg med rødløg og brug rødvin istedet for hvidvin. Giv den desuden mindst to gange vin (store glas rødvin). Farven bliver utrolig flot. Efter vinen tilsætter du østershatte og kører så løs med kalvefond, som til enhver anden risotto. Timian passer virkelig godt til rødvinen og svampene. Slut som du plejer med parmesan, bredbladet persille og et par smørklatter.
Sådan et brag af en kraftbombe skal serveres med godt oksekød. Vælg ét af følgende ekstremer: En blodig ribeye eller et stykke langtidsbraiseret tykkam (brun, rødvin + fond på, løg ved, 2-3 timer). Vi valgte det sidste i går. Der hører rødvin i glasset til.
Etiketter: okse, rødløg, rødvin, østershatte
0 Comments:
Send en kommentar
<< Home