3.9.07

Anbefalinger


Sidsel er gæstekok hos Arla. Sidsel og jeg mødtes som studiekammerater, kom i læsegruppe, blev gode venner og i dag er vi næsten i familie. Det sidste er en helt anden og noget længere historie. Her skulle det blot handle om, at Sidsel kan sit kram i et køkken. Hun og jeg har i altid gået op i - og går fortsat op i - at servere fremragende mad for hinanden. Gensidig inspiration, hinandens prøveklude og fællesprojekter ud i gastronomien. Tjek hendes opskrifter - de er gode!

Og så er den med mariehønerne blevet anmeldt i Politiken. Châteu des Coccinelles Cotes du Rhône; nu i 2006-årgang. Den falder i anmelderens smag: 5 ud af 6 flasker. Som det vil være trofaste læsere bekendt, er jeg også godt tilfreds med den vin. Så stik hen i Brugsen og gør et godt og fyldigt øko-Rhone-køb i 50-60 kroners klassen.


Nu vi er ved vin, vil jeg også lige lægge et ord ind for Rolf's vinblog. Fine og grundige anmeldelser af alt fra pap til flasker til hundreder af kroner.

OPDATERING: Med fare for at blive uhyggeligt selvreferentiel, så tjek lige Rasmus' seneste udgave af blogmagasinet. Fornem podcast, der handler om madblogs - herunder denne...

Etiketter: , , ,