Ude godt, hjemme bedst
Hvordan skulle det dog ikke blive at vende hjem til den daglige madlavning efter tre dage med så god mad og betjening?
Ikke særlig svært. Det forlød nemlig med vor tids brevdue (sms!), at der ventede dejlig menu og kærlighed derhjemme. Til italiensk spisetid fredag aften satte jeg mig til bords med min elskede og blev præsenteret for en herlighed af en pastaret med portobellosvampe og bacon. Sideretten var små aromatiske tomater med 'krave' bagt i ovnen.
Endelig en lækker, lækker dessert af ovnbagte blommer med vinskum (en sabayon-ting). Det hele var vidunderligt, og det var lavet med kærlighed.
Ikke særlig svært. Det forlød nemlig med vor tids brevdue (sms!), at der ventede dejlig menu og kærlighed derhjemme. Til italiensk spisetid fredag aften satte jeg mig til bords med min elskede og blev præsenteret for en herlighed af en pastaret med portobellosvampe og bacon. Sideretten var små aromatiske tomater med 'krave' bagt i ovnen.
Endelig en lækker, lækker dessert af ovnbagte blommer med vinskum (en sabayon-ting). Det hele var vidunderligt, og det var lavet med kærlighed.
Etiketter: bacon, blommer, pasta, portobellosvampe, tomat, vinskum
0 Comments:
Send en kommentar
<< Home