13.9.06

Sæsonens sidste grillaften på altanen?

Det er jo en form for 'Indian summer' i øjeblikket, september-sensommer i hvert fald. Skønt. Så vi hasteomlagde menuen til grill på altanen i de sidste solstråler.

Vi grillede:
Marinerede skinke-schnitzler
Pølser fra slagteren
Hele majs
Squash (Vi drukner i squash i øjeblikket)



Ikke nogen opskrifter at berette. Det er grill i sin simpleste form. Uden hurlumhej. Bare helt enkle, gode råvarer tilberedt over glødende kul. Der er et stenaldermenneske gemt i os alle. Ok, schnitzlerne fik lige en hurtig marinade, men ellers var det efter devisen 'less is more'. Marinaden er en hurtig barbecue-type, som jeg jævnligt laver. Den går også godt til kylling. Den består af (hjemmelavet) ketchup (jeg er ikke helt tilfreds med smagen, så I får ikke opskriften på denne - endnu), paprika, chili, olie, salt, peber og lidt sukker.

Grib chancen; grill og spis ude mens I endnu kan!

1 Comments:

Blogger Farmer said...

Ja, spis udenfor. Der er endnu 2 dage med godt vejr.

14/9/06 06:26  

Send en kommentar

<< Home