10.9.06

Første forsøg

Det kommer nok mest til at handle om mad. Mad og måltider. Råvarer. Madlavning. Restauranter. Vin. Og mere mad. Det er dét, jeg går op i. Det er gourmet. Og det er hver dag. Det er det lille overskud, der giver det store resultat. Mad er liv.
Så tag nu og spis ordentligt!

Her et par billeder fra en weekend, hvor der har været fuld knald på:

Vi høstede fredag:





7 Comments:

Anonymous Anonym said...

Hej Anders. Det var da en helt fantastisk lille blog du har fået stablet på benene. Camilla og jeg er helt misundelige over de lækre råvarer I har i DK (og hvilke billeder - super). Sætter du pizzaen i ovnen, så tager vi den første flyver fra Bangladesh. Vi ses, Søren.

2/10/06 16:39  
Blogger Anders said...

Tak for de pæne ord! Råvarerne bugner lige for tiden, og det skal jo udnyttes. Og ja, det er nok bedre, at jeg serverer maden, når I kommer her. Take-away til den anden side af kloden er nok ikke så smart..

3/10/06 21:05  
Anonymous Anonym said...

Kære Anders,
Hvad skal jeg næsten sige? Det er umådeligt flot arbejde! Din onkel Tom vil fryde sig over din blog i sin himmel - vi andre fryder os her (og er PAVESSTOLTE). Sikke billeder, sikken kreativitet, sikke opskrifter! Alle andre, der læser med, vil jeg bare fortælle, at det er en sand fornøjelse, når vi gæster vores søn & svigerdatter - ikke mindst ved spisetid.

6/10/06 15:17  
Anonymous Anonym said...

Kære AN.
Fin blog. I spiser godt, hvis I selv følger instruktionerne her.
Vi så bloggere første gang, da vi boede i Californien.
kh
Karen Margrethe og Laurits

6/10/06 17:37  
Blogger Anders said...

Mange tak for flere fine kommentarer. Ja, vi spiser ordentligt! Opskrifter og billeder er ganske autentiske. Håber på mange (og aktive) læsere, og at inspirationen kan bruges derude.

13/10/06 13:04  
Anonymous Anonym said...

Hej Anders
Har set din opskrift på græskarsuppe og valgte den bland mange andre .
Jeg havde tænkt at lave græskarsuppe til gæstebud d. 7 nov. men hvorfor skriver du ikke til hvor mange personer den er.
Da jeg skal lave den som forret til 14 pers. er jeg nødt til at vide hvor mange kg. græskarkød og andet der skal bruges.
Det går jo ikke hvis ikke alle får .
Kan du ikke lige skrive det i opskriften.
Tak på forhånd og hej
Susanna

26/10/09 23:54  
Blogger Anders said...

Hvis du kigger i kommentarerne til suppen finder du et bud på mængderne.

27/10/09 07:34  

Send en kommentar

<< Home